×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۳۰ بهمن - ۱۳۹۶  
false
false

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا راور؛ دکتر علیرضا اسلامی از آغاز طرح لیبل گذاری لاشه استحصالی در کشتارگاه دام راور خبر داد و گفت: لیبل درج شده بر روی لاشه های دام های سنگین چهار عدد و در دام های سبک دو عدد است که به عنوان شناسنامه لاشه دام که دارای مشخصات، نام کشتارگاه، تاریخ تولید، تاریخ مصرف، شرایط نگهداری، شعار دامپزشکی، نوع لاشه و غیره درج شده است.

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان راور بیان کرد: این طرح به انجام نظارت های دقیق و کنترل لاشه های تولیدی و ایجاد امکان ردیابی و برخورد با موارد تخلف احتمالی در واحدهای عرضه شهرستان و جلوگیری از ورود لاشه های غیر بهداشتی کمک بسزایی می نماید.

وی افزود: همچنین این امر موجب می شود مردم شهرستان با اطمینان بیشتری نسبت به گذشته می توانند با مراجعه به واحدهای عرضه گوشت قرمز، گوشت بهداشتی مورد نیاز خود را فراهم نمایند.

دکتر اسلامی خاطر نشان کرد: طرح یاد شده با همکاری شهرداری شهر راور اجرا می شود و امیدواریم با اجرای این طرح شاهد ارتقاء سطح سلامت جامعه باشیم.

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان راور در پایان از مردم خواست از خرید هرگونه گوشت فاقد لیبل و مهر بهداشتی دامپزشکی خودداری نمایند و در صورت مشاهده لاشه فاقد شرایط ذکر شده به شبکه دامپزشکی شهرستان به شماره تماس ۳۳۷۲۲۶۳۸ اطلاع دهند.

انتهای پیام/

false
true
true
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true