امکان عرضه و فروش ماهی قرمز در راور فقط با دریافت مجوز بهداشتی دامپزشکی - کاروانسرای راور
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳  
false
false

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا؛ دکتر علیرضا اسلامی بیان کرد: در آستانه سال جدید و در راستای کنترل بهداشتی مراکز عرضه ماهی قرمز، کارشناسان این شبکه به صورت مستمر بر مراکز عرضه ماهی قرمز نظارت و با عرضه غیرمجاز و غیر بهداشتی برخورد قانونی می کنند.
سرپرست شبکه دامپزشکی راور افزود: بیماری هایی وجود دارد که بین انسان و آبزیان مشترک است و ممکن است میکروب هایی که بر روی بدن ماهی است به وسیله افرادی که بدون دستکش به ماهی قرمز دست می زنند و یا آن را از مراکز غیرمجاز خریداری می نمایند به انسان منتقل شود.
اسلامی تصریح کرد: ترشحات روی پوست ماهی قرمز ممکن است وارد آب تنگ شود که باعث ایجاد حساسیت های جلدی، اگزما و خارش پوستی می شود.
سرپرست شبکه دامپزشکی راور با بیان این مطلب که احتمال انتقال برخی عفونت های میکروبی مانند استرپتوکوک، لپتوسپیرا، سالمونلا و … از طریق تماس با این ماهی ها وجود دارد توصیه نمود که مردم عزیز این ماهی ها را با دست جابجا نکنند و حتی المقدور از دستکش استفاده نمایند.
وی گفت: با هماهنگی های بعمل آمده با شهرداری و نیروی انتظامی، عرضه ماهی قرمز فقط با دریافت مجوز بهداشتی از دامپزشکی مجاز می باشد و با موارد خلاف برخورد قانونی خواهد شد.
سرپرست شبکه دامپزشکی راور اظهار داشت: ماهی قرمز خریداری شده باید دارای ظاهر و تحرک مناسب بوده و از خرید ماهیانی که علائمی نظیر جمع شدن و تاخوردن باله ها، وجود لکه های پنبه مانند در اطراف دهان، زخم یا لکه های سفید متمایل به خاکستری یا قرمزی روی بدن دارد خودداری شود.
اسلامی در پایان تاکید کرد: استفاده از دستکش خصوصاً برای افراد حساس و دارای سابقه آلرژی، شستشوی کامل دست ها با آب و صابون بعد از هر بار دست زدن به آب ماهیان زینتی در پیشگیری از ییماری ها بسیار مؤثر خواهد بود.

انتهای پیام/

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false