ادامه‌ی قطعی روزانه‌ی برق در راور/ شرکت توزیع نیروی برق استان کرمان از نجابت مردم راور سوء‌استفاده نکند! - کاروانسرای راور
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۴ شهریور - ۱۴۰۵  
false
false

خبرنگار: محمدحسین محمودی

به گزارش پایگاه خبری کاروانسرا راور؛ متاسفانه ظهر امروز و در اوج گرما بازهم اداره برق راور بدون اطلاع رسانی قبلی اقدام به قطع برق نقاط زیادی از شهر کویری راور کرد!

برق قطع شده پس از دو ساعت وصل شد ولی ضعیف (به اصطلاح تک فاز) بوده و برای شهروند قابل استفاده نبود و منجر به تداوم قطعی برق به ۴ ساعت هم شده است!

از یک طرف قطعی برق منازل در شهری کویری آنهم با این دمای هوا و از طرفی دیگر قطعی روزانه‌ی چندساعته برق موتورپمپ های کشاورزی باعث خسارت زیاد به باغات پسته راور شده است و صدای مردم‌ راور را درآورده است.

این قطعی برق با توجه به خنک شدن هوا در نقاط دیگر کشور، احتمالش بسیار پایین بود، ولی باز هم شاهدیم که راوری ها باید جور کمبود برق نقاط مختلف کشور که چه بسا دمای هوایشان ۱۰ درجه از راور خنک‌تر می باشد را بکشند!

خلاصه یعنی اگر این قطعی برقی که در راور اعمال می شود در تمام شهرهای کشور انجام شود که دیگر کمبود برق معنایی ندارد! و با توجه به اعلام بسیاری از راوری های مقیم شهرهای دیگر شاهد این مقدار قطعی در شهری که آنها سکونت می کنند نیستند و بنظر می رسد مسئولین شرکت توزیع برق استان کرمان از نجابت مردم راور در این رابطه سوء‌استفاده می کنند و این همه قطعی برق در راور عجیب است!


انتهای پیام/

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false