چرا معادن و کارخانجات مالیاتشان را در قالب مسئولیت اجتماعی در خود شهرستان راور سرمایه گذاری نمی کنند؟ - کاروانسرای راور
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۲۹ تیر - ۱۴۰۵  
false
false

مریم جعفری
به گزارش پایگاه خبری کاروانسرا راور؛ مطالبه ای از مسئولین شهرستان راور داریم و آنهم اینکه چرا در شهرستان راور این بستر و امکان فراهم نمی‌گردد که معادن، کارخانجات بزرگ، کارگاه های بزرگ و… که در شهرستان هستند و دارند از ظرفیت و ثروت شهرستان استخراج و استفاده می‌کنند، نتوانند مالیاتشان را در قالب مسئولیت اجتماعی در خود شهرستان سرمایه گذاری کنند.

مسئولینی که دغدغه‌مند توسعه امور زیربنایی شهرستان هستند قطعا بهتر از ما می‌دانند، توسعه مبتنی بر جذب سرمایه و سرمایه گذار هست، باتوجه به محدودیت شدید بودجه دولتی ایجاد بستر قانونی مسئولیت اجتماعی در قالب پرداخت مالیات برای معادن، کارخانجات، کارگاههای بزرگ شهرستان بهترین فرصت میتواند باشد.

چه بسا سرمایه داران راوری که حاضر هستند مالیاتی که دارند به حساب خزانه واریز میکنند در قالب مسئولیت اجتماعی در پروژه های عمرانی و… شهرستان سرمایه گذاری کنند.

چگونه است که معادن سمت بافق و سایر شهرستانها در جهت پرداخت مالیات در قالب مسولیت اجتماعی ورزشگاه می‌سازند و….

بی شک آماده کردن این بستر پیگیری خاص خود را میطلبد اما اگر فراهم گردد به همت بزرگواران، اثرات بسیار خوبی برای توسعه شهرستان دارد.

انتهای پیام/

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false