false
به گزارش پایگاه خبری کاروانسرا راور؛ با توجه به شناسایی یک مورد قطعی بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو طی روزهای اخیر در شهرستان راور رعایت نکات بهداشتی ذیل جهت پیشگیری از ابتلا به این بیماری ضروری است:
۱- گوشت تازه را قبل از مصرف، خرد یا فریز کردن حداقل به مدت ۲۴ ساعت و جگر به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری کنید.
۲- دامداران محترم نسبت به سمپاشی دام و دامداری توسط سم سایپرمترین ۱۰% (مکتومیل) به همراه تزریق آیورمکتین ۱% اقدام نمایند.
۳- از له کردن و جداکردن کنه از روی پوست خودداری کنید.
۴- از خرید گوشتهای بازرسی نشده بدون مهر و لیبل دامپزشکی (کشتار غیرمجاز) خودداری کنید.
۵- از خوردن گوشت خام و نیمه پز خودداری نمایید.
۶- در صورت ورود و مشاهده دام غیرمجاز به شهرستان در اسرع وقت به شبکه دامپزشکی اطلاع دهید.
۷- در صورت مشاهده علائمی چون تب ناگهانی، دردهای عضلانی، اسهال و استفراغ و سرگیجه و بی حالی همراه با گزش کنه یا تماس با گوشت آلوده سریعا به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه نمایید.
۸- شماره های تماس ضروری واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر مرکز بهداشت ۳۳۷۲۶۱۱۰ یا ۹۱۳۰ داخلی ۲۰۵ و شبکه دامپزشکی ۳۳۷۲۲۶۳۸ می باشند.
م جعفری
انتهای پیام/
false
true
true
true