شناسایی یک بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو در شهرستان راور - کاروانسرای راور
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳  
false
false

به گزارش پایگاه خبری کاروانسرا راور؛ با توجه به شناسایی یک مورد قطعی بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو طی روزهای اخیر در شهرستان راور رعایت نکات بهداشتی ذیل جهت پیشگیری از ابتلا به این بیماری ضروری است:

۱- گوشت تازه را قبل از مصرف، خرد یا فریز کردن حداقل به مدت ۲۴ ساعت و جگر به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری کنید.

۲- دامداران محترم نسبت به سمپاشی دام و دامداری توسط سم سایپرمترین ۱۰% (مکتومیل) به همراه تزریق آیورمکتین ۱% اقدام نمایند.

۳- از له کردن و جداکردن کنه از روی پوست خودداری کنید.

۴- از خرید گوشتهای بازرسی نشده بدون مهر و لیبل دامپزشکی (کشتار غیرمجاز) خودداری کنید.

۵- از خوردن گوشت خام و نیمه پز خودداری نمایید.

۶- در صورت ورود و مشاهده دام غیرمجاز به شهرستان در اسرع وقت به شبکه دامپزشکی اطلاع دهید.

۷- در صورت مشاهده علائمی چون تب ناگهانی، دردهای عضلانی، اسهال و استفراغ و سرگیجه و بی حالی همراه با گزش کنه یا تماس با گوشت آلوده سریعا به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه نمایید.

۸- شماره های تماس ضروری واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر مرکز بهداشت ۳۳۷۲۶۱۱۰ یا ۹۱۳۰ داخلی ۲۰۵ و شبکه دامپزشکی ۳۳۷۲۲۶۳۸ می باشند.

م جعفری
انتهای پیام/

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false