آمار تداوم حضور مردم در صحنه سبب تقویت انقلاب می‌شود - پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا راور
پنج شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵
www.karavansara.ir

  • تاریخ: چهارشنبه, ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ / ساعت ۰۸:۳۲:۱۵
  • شناسه خبر: 10276

تداوم حضور مردم در صحنه سبب تقویت انقلاب می‌شود

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس با قدردانی از حضور پرشور مردم کرمان در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: امیدواریم این حضور برای همیشه تداوم داشته و سبب تقویت نظام و انقلاب شود. به گزارش “کاروانسرا”محمدمهدی زاهدی در جمع مردم زنگی‌آباد کرمان با بیان اینکه همه مردم ایران از ابتدای انقلاب به دنبال استقلال و […]

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس با قدردانی از حضور پرشور مردم کرمان در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: امیدواریم این حضور برای همیشه تداوم داشته و سبب تقویت نظام و انقلاب شود.

به گزارش “کاروانسرا”محمدمهدی زاهدی در جمع مردم زنگی‌آباد کرمان با بیان اینکه همه مردم ایران از ابتدای انقلاب به دنبال استقلال و سربلندی این انقلاب هستند، اظهار داشت: مشارکت و استقلال مردم سبب شده یک جایگاه ویژه‌ای برای انقلاب اسلامی در منطقه ایجاد شود.

وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی تاکنون به پیشرفت‌های زیادی دست یافته است، گفت: در اوایل انقلاب ۱۷۴ دانشجو در کشور وجود داشت، اما در حال حاضر ۴۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه‌های سراسر کشور مشغول به تحصیل هستند.

زاهدی با تأکید بر اینکه پیشرفت‌های نظام جمهوری اسلامی ایران بر اساس خودکفایی علمی است، بیان کرد: برخی از کشورها متکی به کشورهای دیگر هستند، اما جمهوری اسلامی ایران در تمام حوزه‌ها به جوانان و دانشمندان خودش متکی است.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: در حوزه نانو و هوافضا، آمریکا باور نمی‌کرد که ایران ماهواره به فضا پرتاب کند، اما کشورمان در تمام عرصه‌های پزشکی متکی به خود شده است.

زاهدی با بیان اینکه در حال حاضر هیبت ابرقدرت‌ها در جهان شکسته شده است، اظهار کرد: امروز دیگر شعار مرگ بر آمریکا مختص ایران نیست، بلکه حکومت‌هایی که در آمریکای لاتین هستند، این شعار را نیز سر می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: هویتی که انقلاب اسلامی در جنگ ۳۳ روزه غزه و جنگ ۲۲ روزه لبنان به دست آورد، هیبت رژیم صهیونیستی را در هم شکست به طوری که هر لحظه احساس خطر می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی در تمام عرصه‌ها و حوزه‌های علمی قدرتمند شده است، عنوان کرد: امروز در حوزه هسته‌ای ایران یک طرف و پنج قدرت جهان در طرف دیگر هستند و این به واسطه تبعیت مردم از امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس تصریح کرد: اگر امروز آمریکا هر لحظه نظام جمهوری اسلامی را تهدید می‌کند که گزینه نظامی روی میز است، این نظام حضور و حمایت مردم را روی میز دارد.

زاهدی با اشاره به اینکه مردم همیشه در صحنه نظام جمهوری اسلامی ایران سبب تأثیرگذاری بر روند مذاکرات هسته‌ای می‌شوند، گفت: مردم نمی‌گذارند در مذاکرات هسته‌ای استقلال و عزتمندی از بین برود.

وی با اشاره به پیام خود به تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان تصریح کرد: آنها باید با صلابت به جلو پیش بروند، زیرا مردم آن‌ها را حمایت می‎کنند و به هیچ‌وجه از تهدیدهای توخالی آمریکا نمی‌هراسند.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از حضور پرشور مردم کرمان در راهپیمایی ۲۲ بهمن قدردانی و خاطرنشان کرد: امیدواریم این حضور برای همیشه تداوم داشته باشد و سبب تقویت نظام و انقلاب شود.



علمی و فن آوری