آمار مرکز نیکوکاری مسجد جامع شهر راور افتتاح شد. - پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا راور
پنج شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵
www.karavansara.ir

  • تاریخ: یکشنبه, ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ / ساعت ۰۷:۵۳:۵۷
  • شناسه خبر: 11129

مرکز نیکوکاری مسجد جامع شهر راور افتتاح شد.

به گزارش “کاروانسرا” حجت‌الاسلام علی تویسرکانی امام جمعه راور  در آیین افتتاح مرکز نیکوکاری مسجد جامع شهر راور با اشاره به شأن و جایگاه رفیع مسجد که از صدر اسلام کانون فعالیت‌های مختلف بوده است، اظهار داشت: پیامبر اکرم (ص) از بدو ورودشان به مدینه منوره به ساخت مسجد اقدام کردند و با ترویج روحیه نوعدوستی […]

به گزارش “کاروانسرا” حجت‌الاسلام علی تویسرکانی امام جمعه راور  در آیین افتتاح مرکز نیکوکاری مسجد جامع شهر راور با اشاره به شأن و جایگاه رفیع مسجد که از صدر اسلام کانون فعالیت‌های مختلف بوده است، اظهار داشت: پیامبر اکرم (ص) از بدو ورودشان به مدینه منوره به ساخت مسجد اقدام کردند و با ترویج روحیه نوعدوستی مشکلات بسیاری از مؤمنان در مسجد حل می‌شد.

وی افزود: شناسایی نیازهای محرومان، مردمی شدن حمایت‌های اجتماعی از محرومان با محوریت مساجد، ترویج روحیه انفاق و نیکوکاری در جامعه، گسترش حضور مردم در کارهای نیک و تقویت همبستگی‌های اجتماعی و نشاط در جامعه بخشی از اهداف شبکه نیکوکاری مساجد است.

تویسرکانی عنوان کرد: انفاق و بخشش یکی از مهمترین تاکیدات دین مبین اسلام و مورد تاکید اهل بین عصمت و طهارت (ع) است که مردم نوعدوست راور همانند گذشته با همدلی، همیاری و تعامل با مرکز نیکوکاری زمینه رفع محرومیت را فراهم می‌سازند.

محمدمهدی ترابی‌نژاد مدیر کمیته امداد راور نیز تصریح کرد: مرکز نیکوکاری یک واحد مردمی است که در راستای نهادینه‌سازی مدیریت احسان و نیکوکاری توسط مردم و استفاده بهینه از منابع و ظرفیت‌ها، استقرار شبکه‌های ارتباطی و حمایتی فعالیت می‌کند.

وی شبکه نیکوکاری را نوعی پیشخوان کمیته امداد و پل ارتباطی بین امداد و جامعه مردمی تلقی کرد و نقش ائمه جمعه، جماعات و روحانیان را در اجرای این طرح بسیار مفید و مؤثر دانست.

ترابی‌نژاد ابراز داشت: استفاده از ظرفیت اماکن مذهبی، مساجد و حسینیه‌ها در انجام امور خیر، رفع مشکلات نیازمندان هر محله و منطقه توسط مراکز نیکوکاری مستقر در مساجد و حسینیه‌های همان محله و واگذاری مشارکت‌های مردمی و رفع مشکلات نیازمندان به دست خود آنها از جمله اهداف تشکیل مراکز نیکوکاری است.

وی خاطر نشان کرد: شبکه نیکوکاری مرکز همدلی و وفاق مردم و نیکوکاران است که می‌تواند به حل مشکلات مردم و نیازمندان در مدت زمان کوتاه‌تر و با هزینه کمتری بینجامد.

ترابی‌نژاد به اهمیت کمک به محرومان و توصیه ائمه اطهار (ع) در این زمینه اشاره کرد و افزود: امیدواریم که با وجود این مرکز بتوانیم بخشی از محرومان واقعی جامعه را با حفظ عزت نفس تحت پوشش قرار داده و کمک‌های شایسته‌تری را ارائه کنیم.

وی بیان داشت: کمیته امداد و مراکز نیکوکاری در کمک‌رسانی و انجام امورات محرومان در کشور پیشتاز بوده و در این راستا خیران و نیکوکاران به عنوان بزرگ‌ترین حامی و پشتیبان این نهاد در خدمات‌رسانی به محرومان هستند و همواره با حضور گرم و گسترده خود در شبکه‌های نیکوکاری  به یاری محرومان می‌شتابند..

 

 



علمی و فن آوری