مراسم تودیع و معارفه سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان راور با حضور آقای میرصادقی فرماندار ،امام جمعه ،مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مسئولین شهرستان در محل فرمانداری برگزار گردید . به گزارش خبرنگار”کاروانسرا” آقای میرصادقی مسئولیت در نظام مقدس اسلامی را یک فرصت دانسته و گفت :در حکومت اسلامی قبول هر مسئولیت […]
مراسم تودیع و معارفه سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان راور با حضور آقای میرصادقی فرماندار ،امام جمعه ،مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مسئولین شهرستان در محل فرمانداری برگزار گردید .
به گزارش خبرنگار”کاروانسرا” آقای میرصادقی مسئولیت در نظام مقدس اسلامی را یک فرصت دانسته و گفت :در حکومت اسلامی قبول هر مسئولیت بعنوان یک فرصت جهت خدمتگزاری بوده و در وضعیت فعلی با توجه به تحریم های صورت گرفته و مشکل اعتبار ،تعهد در این زمینه بسیار سخت تر خواهد بود .
ایشان مدیریت امروز را جهاد خالصانه و بدون چشمداشت در راه خدمت به جامعه و انجام بهتر مسئولیت برای تحقق شعار دولت در ایجاد آرامش و تقویت امید مطرح و خواستار تلاش و همکاری مردم و مسئولین برای پیشرفت و توسعه شهرستان شد. .
فرماندار راور با اشاره به کویری بودن منطقه تلاش در جهت حفاظت و صیانت از عرصه منابع طبیعی را دفاع از حقوق بیت المال دانسته و تخریب آنرا ضرر رسانی به نسل های آینده بیان نمود .
در این جلسه حجه الاسلام تویسرکانی امام جمعه راور ضمن اشاره به ویژگی های انجام کار مطلوب در جهت بالا بردن ارزش عمل ، واگذاری مسئولیت به انسان را یک نعمت خدادادی بیان کرده و افزود :
انسان به گونه ای آفریده شده که هرچه مسئولیت پذیر و فعالتر باشد برطبق رسالت عظیم انسانی بایستی خود را مدیون دانسته و به دور از کبر و خودپسندی در جهت جلب رضای خداوند و خدمت به جامعه تلاش نماید .
در ادامه آقای رجبی زاده مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان به تاکید مقام معظم رهبری و اصرار معظم له بر حفاظت از منابع طبیعی و مقابله با زمین خواری اشاره نموده و گفت :
منابع طبیعی مجموعه گسترده ای است که بایستی همه ملت در حفاظت و نگهداری آن سهیم باشند و در این راستا همکاری لازم را با دستگاه های مربوطه بعمل آورند .
وی همچنین ویژگی اصلی مدیران منتخب پس از بومی بودن و داشتن سوابق ، تجربه کار در مجموعه منابع طبیعی بیان کرد .
در این جلسه آقای میرزایی مدیر سابق به بیان ارائه گزارش اجمالی عملکرد خود طی دوران مدیریت در منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان پرداخت .
در پایان با حضور مسئولین از خدمات آقای علی میرزایی مدیر سابق تقدیر گردیده و آقای محسن نوروززاده به سمت سرپرست جدید اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان راور معرفی شد .
