آمار اتمام ساخت ساختمان اداری هلال احمر شهرستان راور تا پایان سال 94 - پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا راور
پنج شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵
www.karavansara.ir

  • تاریخ: دوشنبه, ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ساعت ۱۵:۴۷:۵۷
  • شناسه خبر: 21621

اتمام ساخت ساختمان اداری هلال احمر شهرستان راور تا پایان سال ۹۴

گنج کریمی،مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کرمان از اتمام ساخت ساختمان اداری هلال احمر شهرستان راور و بهره برداری از آن تا پایان سال ۹۴ خبر داد …

به گزارش “پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا”،مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کرمان از اتمام ساخت ساختمان اداری هلال احمر شهرستان راور و بهره برداری از آن تا پایان سال ۹۴ خبر داد و گفت:با توجه به حادثه خیز بودن شهرستان راور نیاز است که ساختمان جمعیت هلال احمر شهرستان مقاوم و مناسب باشد.

IMG_0699

گنج کریمی در ادامه از احیا باشگاه امدادگران استان کرمان در هفته هلال احمر خبر داد و گفت:باشگاه امدادگران به عنوان یک تشکل مدافع حقوق امدادگران باید با تمام قوا شکل گیرد.

وی در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار کاروانسرا در مورد خودروی نجات پایگاه امداد جاده ای دربند گفت:موضوع خودرو نجات پایگاه دربند یک موضوع قدیمی است و در زمان مدیریت بنده اتفاق نیفتاده است و با این حال من پیگیری های  لازم جهت این موضوع را انجام داده ام و متاسفانه هیچ مدرکی در این باره که خودروی نجاتی که تحویل شعبه شهرستان بم شده است متعقل به راور باشد وجود ندارد و حتی این موضوع از سوی نماینده مردم در مجلس آقای دکتر زاهدی هم مورد پیگیری قرار گرفته است.

وی در ادامه اظهار داشت:در بحث لجستیک استان کرمان شاخص هایی تعریف می شود که این شاخص ها شامل ۱۰ آیتم می باشند که براساس این آِیتم ها خودرو های استان با رعایت عدالت و امتیاز کسب شده تقسیم می شوند؛و بر اساس نظر تیم کارشناسی معاونت استان صورت می گیرد و گفت ما با ایده آل ها خیلی فاصله داریم و اذعان داریم باید در حد توان و موجودی های استان همه شهرستان ها را به یک چشم ببینیم.

گنج کریمی در ادامه از حضور اتوبوس امدادی مجهز به امکانات بیمارستانی و پزشکی در شهرستان راور خبر داد وگفت:این اتوبوس پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت به راور سفر می کند و مردم راور می توانند از پزشک و امکانات آن به صورت رایگان استفاده کنند.

 

انتهای پیام/

 

 



دیدگـاه ها

  1. امدادگر گفت:

    حق مارو همش میخورن و اینبار هم روش.خوردن رفت هیشکی هم هیچی نگفتن مسولین خواب بودن حالا وقتی که کار از کار گذشته بیدار شدن متاسفم

علمی و فن آوری