استاندار کرمان گفت: علیرغم اینکه شرکت زغال سنگ یک شرکت خصوصی است ما وظیفه خود می دانیم که هر کاری در توانمان باشد٬برای مردم راور انجام دهیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا؛ علیرضا رزم حسینی در پایان سومین سفر خود به شهرستان راور در جمع مردم روستای بیدوئیه از توابع بخش کوهساران این شهرستان حاضر شد و درباره علت تعطیلی معادن زغال سنگ این شهرستان گفت: استفاده از روش های سنتی برای استخراج زغال و همچنین مستهلک بودن ماشین آلات و تجهیزات دلیل تعطیلی این معادن است که استفاده از این روش ها باعث افزایش قیمت زغال سنگ استخراج شده است و با توجه به قیمت جهانی زغال سنگ مقرون به صرفه نیست٬و حتی قیمت تمام شده سه برابر قیمت جهانی است.
استاندار کرمان بیان کرد: علیرغم سابقه طولانی فعالیت معادن شهرستان راور متاسفانه با پیشرفت تکنولوژی ها این معادن هیچ پیشرفتی نکرده اند و حال باعث بروز مشکلات عدیده ای شده اند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه برای حل مشکل این معادن، جلساتی با حضور مسئولان مربوطه برگزار شده است؛ تصریح کرد: مقرر شده شرکت زغال سنگ مطالعاتی انجام دهد و با شرکت های معتبر بین المللی که از تکنولوژی جدید استفاده می کنند مذاکره کنند تا راهکارهای ممکن را بدست آورند.
وی خطاب به کارگران معادن و روستائیان این بخش از شهرستان راور گفت: مبادا فکر کنید دولت به فکر شما نیست، چرا که علیرغم اینکه شرکت زغال سنگ یک شرکت خصوصی است ما وظیفه خود می دانیم که هر کاری در توانمان باشد٬برای مردم این منطقه انجام دهیم و کاری را که توانایی انجام آن را نداریم با صداقت و صراحت به مردم اعلام خواهیم کرد.
رزم حسینی با اشاره به اینکه فعال شدن معادن این منطقه از ماموریت های اصلی استانداری کرمان است؛ بیان کرد: تعطیلی معادن و به طبع آن افزایش بیکاری در منطقه عامل افزایش مهاجرت به شهرستان های اطراف شده است که قطعاً این مسئله را شخصاً پیگیری خواهم کرد تا به سرانجامی برسانیم، و بارها گفتهایم نباید سرمایه معادن استان تخلیه شده و خندقهای خالی با مردمی بیکار برای ما باقی بماند.
وی در انتها از آغاز عملیات اجرایی انتقال گاز به بخش کوهساران راور در دو ماه آینده و اینکه این منطقه در آینده ای نزدیک تحت پوشش شبکه دیجیتال قرار می گیرد خبر داد.
انتهای پیام/
