آمار مردم از ماندن در ساختمان‌های غیرمقاوم خودداری کنند - پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا راور
پنج شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵
www.karavansara.ir

  • تاریخ: جمعه, ۹ مرداد ۱۳۹۴ / ساعت ۲۳:۵۳:۱۶
  • شناسه خبر: 24709

مردم از ماندن در ساختمان‌های غیرمقاوم خودداری کنند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گفت: مردم کرمان به دلیل احتمال بروز زمین لرزه مجدد از حضور در ساختمان‌های غیر مقاوم جدا خودداری کنید و در صورت تکرار این چنین حوادثی لازم است با حفظ آرامش و خونسردی خود، در رعایت نکات ایمنی کوشا باشید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا؛ علی گنج کریمی مدیرعامل جمعیت هلال احمر در گفت‌ وگو با تسنیم با اشاره به  زلزله ۵٫۵ ریشتری سیرچ اظهار داشت: همکاران ما در جمعیت هلال احمر، بیمارستان و دانشگاه علوم پزشکی در حال بررسی‌اند و تیم واکنش سریع هلال احمر در کمترین زمان ممکن در منطق زلزله خیز حاضر شده و در حال فعالیت‌اند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر بیان کرد: این زلزله با عمق ۵٫۵ ریشتری در ساعت ۱۴ و ۳۶ دقیقه و ۲۹ ثانیه ظهر امروز در عمق ۸ کیلومتری زمین به وقوع پیوست و شدت زلزله به گونه ای بود که حتی در شهرستان‌های راور، شهربابک، زرند و رفسنجان نیز به خوبی احساس می شد.
گنج کریمی ضمن تاکید بر آمادگی امدادگران برای امدادرسانی خاطرنشان کرد: این زلزله در فاصله‌های ۱۷ کیلومتری سیرچ، ۲۲ کیلومتری گلباف و ۳۴ کیلومتری ماهان کرمان رخ داده داده است.
وی تاکید کرد: به دلیل احتمال بروز زمین لرزه مجدد از حضور در ساختمان‌های غیر مقاوم جداً خودداری کنید و در صورت تکرار این چنین حوادثی لازم است با حفظ آرامش و خونسردی خود، در رعایت نکات ایمنی کوشا باشید.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر تصریح کرد: تمامی تیم‌های امدادی هم اکنون به صورت آماده باش هستند تا در صورت تکرار حادثه عملکرد سریع و موثری داشته باشند.
انتهای پیام/



علمی و فن آوری