آمار هلی کوپتر نخست وزیر، سر دختر را قطع کرد! - پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا راور
پنج شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵
www.karavansara.ir

  • تاریخ: چهارشنبه, ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ / ساعت ۱۴:۳۰:۴۶
  • شناسه خبر: 25283

هلی کوپتر نخست وزیر، سر دختر را قطع کرد!

در یک حادثه باورنکردنی و غم انگیز پره های هلی کوپتر نخست وزیر پرو سر یک دختر جوان را قطع کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا؛ در یک حادثه باورنکردنی و غم انگیز پره های هلی کوپتر نخست وزیر پرو سر یک دختر جوان را قطع کرد.

پدرو کاتریانو نخست وزیر پرو با هلی کوپتر به سواحل رودخانه ای در نزدیکی شهر کوچک تومبس در این کشور عزیمت کرد.

هلی کوپتر نخست وزیر، سر دختر را قطع کرد!

هنگامی که هلی کوپتر روی زمین نشسته بود دوسلیندا فیئخو زاپاتا دختر جوان ۲۰ ساله می خواست به نخست وزیر نزدیک شود تا نامه ای را به او بدهد که در آن درخواست آزادی برادرش را کرده بود.

دوسلیندا فیئخو زاپاتا به اندازه عجله داشت تا به نخست وزیر برسد که متوجه نشد پره های دم هلی کوپتر که پدرو کاتریانو از آن خارج شده هنوز در حال چرخش است.

هلی کوپتر نخست وزیر، سر دختر را قطع کرد!

زمانی که او قصد عبور از پشت هلی کوپتر را داشت پرههای هلی کوپتر در برابر دوربین های تلویزیونی سر دختر جوان را قطع کردند.

در پی این حادثه، ارتش پرو در بیانیه ای قول داد که از هرگونه حمایتی از خانواده قربانی دریغ نخواهد کرد.

منبع/جام جم آنلاین

انتهای پیام/



علمی و فن آوری