به مناسبت هفته دفاع مقدس صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی شهرستان راور برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا؛ به مناسبت هفته دفاع مقدس صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی شهرستان راور برگزار شد.
در این مراسم محمد محمودی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان راور ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و ارج نهادن به تلاش ها و رشادت های رزمندگان و ایثارگران و پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت و همچنین گرامیداشت سالروز عملیات ثامن الائمه در سال ۶۰ که منجر به شکست حصر آبادان گردید، اعلام کرد: به منظور تبعیت از فرامین ولی امر مسلمین حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی) در خصوص نفوذ آمریکا و دشمنان به کشور، ما با تمام توان از اصول انقلاب و ارزش های انقلاب و دست آوردهای امام(ره) و انقلاب دفاع خواهیم کرد و به شدت جلوی نفوذ آمریکا و دشمنان را خواهیم گرفت.
در ادامه سرهنگ پاسدار سعید کاظمی پور معاون هماهنگ کننده سپاه ثارالله در خصوص دفاع مقدس گفت: دفاع مقدس از سال ۴۱ شروع شده است و هنوز نیز ادامه دارد و در حال حاضر جنگ تمام عیار اقتصادی، فرهنگی و … را داریم و در این راستا جنگ فرهنگی از همه مهمتر است و تا زمانی که مردم پای اصول انقلاب باشند و استکبار ستیزی و آمریکا به عنوان سردمدار استکبار حضور دارد دفاع مقدس همچنان ادامه دارد.
وی همچنین حادثه تأسف بار منا را تسلیت گفت و بیان کرد: دولت عربستان باید جوابگوی بی مدیریتی خود باشد.
انتهای پیام/
