مشکلی که سالها موجب افت کیفی خبرهای ضبط شده و از نواقص فنی واحد خبر راور بود برطرف گردید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا؛ مشکلی که سالها موجب افت کیفی خبرهای ضبط شده و از نواقص فنی واحد خبر راور بود برطرف گردید.
با پیگیری محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور و درخواست از نماینده امور مجلس صداوسیمای کشور، یک دستگاه دوربین فیلمبرداری مطابق با استانداردهای فنی مطلوب به نمایندگی واحد خبر شهرستان راور تحویل داده شد.
سفیر کرمان در اینباره نوشت: چندین سال است صداوسیمای شهرستان راور ،خبرهای خود را با کیفیت نامطلوب برای پخش به کرمان می فرستاد و صداوسیمای کرمان نیز از پخش این خبرها خودداری می کرد؛ امید است واحد خبر راور با استفاده از این دوربین تصاویر مطلوبی از مناسبت های مختلف شهرستان ضبط و ارسال کند و جو نامناسبی که بر علیه نماینده صدا و سیما شهرستان مبنی بر کم کاری از طرف وی در ارسال اخبار نسبت به دیگر شهرستان ها در راور حکم فرما بود، برطرف گردد.
انتهای پیام/
یه دوربین دادی داری ادعا میکنی کل مشکل رو حل کردی!
اخه پروفسور دوربینی که دادی ،کارت تدوین میخواد، کارت تدوین کامپیوتر قوی میخواد که بتونه ویرایش رو با کیفیت بالا انجام بده.
که قیمت این دو وسیله از دوربینی که دادی خیلی بیشتره!
دوربین دویست میلیونی هم بدی فیلمای راور بدلیل عدم مهارت فیلمبردار، و مشکل در تبدیل و ارسال پخش نمیشود.
والسلام نامه تمام.
از طرف جمعی از کسانی که پارتی ندارن برن توی واحد خبر.
سلام
این اقدام بسیار بزرگی در معرفی راور می باشد از آقای زاهدی تشکر می کنم
ایشالله ایشان یک دور دیگه نماینده باشند راور آباد خواهد شد
سلام
پروفسور زاهدی خیلی مخلصانه و بی هیاهو داره برای مردم کار میکنه. ممنون کاروانسرا که شما بخشی از کارهای ایشان را منعکس می کنید.موفق باشی