آمار گرامیداشت روز جهانی معلولان در راور+تصاویر - پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا راور
پنج شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵
www.karavansara.ir

  • تاریخ: پنج شنبه, ۱۲ آذر ۱۳۹۴ / ساعت ۱۲:۲۰:۴۵
  • شناسه خبر: 31460

گرامیداشت روز جهانی معلولان در راور+تصاویر

به مناسبت ۱۲ آذر روز جهانی معلولان، مراسم گرامیداشت این روز در راور برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا؛ به مناسبت ۱۲ آذر روز جهانی معلولان، مراسم گرامیداشت این روز در راور برگزار شد.

در این مراسم باقر زارع، شعار روز جهانی معلولان را «دسترسی و توانمندسازی برای همه» عنوان کرد و گفت: روز جهانی معلولان با هدف ارتقاء رشد اذهان عمومی درباره مسائل مربوط به معلولان است.

رئیس بهزیستی شهرستان راور با بیان اینکه حدود ۱۰ درصد ار افراد جامعه معلول هستند و نیازمند توجه و خدمات ویژه هستند،تصریح کرد: معلولان دارای توانایی ها و استعداد هایی هستند که بارها افتخار آفرینی آنها را دیده ایم و نقش خانواده ها و مدارس استثنایی در شناسایی استعداد های معلولین و تشویق آنها مهم است.

وی با بیان اینکه قوانین خوبی جهت حمایت از معلولان وجود دارد تصریح کرد: معلولان باید مطالبه گر باشند و مسئولین هم باید فرصتهای برابری را برای حضور معلولان در جامعه و مشارکت اجتماعی آنان بوجود آورند.

در ادامه این مراسم حجت السلام تویسرکانی امام جمعه راور با بیان اینکه معلولیت، محدودیت نیست، تصریح کرد: شما معلولان میتوانید با پشتکار مدارج علمی و تخصصی را طی کنید و هیچگاه از لطف خداوند غافل نباشید.

در پایان این مراسم نیز از تعدادی از معلولان شهرستان با اهدا جوایزی تقدیر و تشکر شد.

DSC_8839 DSC_8834 DSC_8843 DSC_8844

انتهای پیام/



علمی و فن آوری