ایرج فلاح مدیر عامل جدید معادن زغالسنگ کرمان به همراه معاونت بهره برداری و مدیر حراست ،مدیر تضمین کیفیت از معادن هشونی ، پابدانا و همکار بازدید نمودند که در حین بازدید مدیر عامل جدید به کارگران قول مساعد جهت پرداخت دو ماه از حقوق معوقه شان را تا ۱۲/۲۷ سال جاری داد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا به نقل از کارگران کرمان؛ مهندس ایرج فلاح مدیر عامل جدید معادن زغالسنگ کرمان به همراه مهندس اسدی معاونت بهره برداری و حاج آقا قمشه ای مدیر حراست ،مهندس جعفری مدیر تضمین کیفیت از معادن هشونی ، پابدانا و همکار بازدید نمودند که در حین بازدید مدیر عامل جدید به کارگران قول مساعد جهت پرداخت دو ماه از حقوق معوقه شان را تا ۱۲/۲۷ سال جاری داد .
در این بازدید ابتدا مدیر عامل شرکت در معدن هشونی در جمع صمیمانه کارگران آن معدن حضور یافته و بعد از تلاوت قرآن به ایراد سخن پرداختند ، مهندس فلاح ضمن ابراز خرسندی از اینکه توفیق مجدد نصیب شده تا خدمت کارگران باشند ، گزارش جامعی در خصوص وضعیت فعلی شرکت دادند .
وی ضمن اینکه شرکت ذغالسنگ کرمان را یکی از شرکت های بزرگ ذغالی کشور دانست ، افزود : با توجه به وجود مشکلات عدیده در پیش رو نیازمند همت دو صد چندان کارگران و مدیران هستیم که بتوان با کمک یکدیگر این چرخه اقتصادی را به گردش انداخت .
فلاح تصریح کرد : از مسئولان کشوری و استانی درخواست همکاری جهت رفع مشکلات کارگری را نموده ایم لذا تدبیر و امید را لازمه همکاری مسئولان در سطح کلان می دانیم و از دولتمردان سختکوش درخواست همکاری لازم را داریم .
وی یادآور شد : شرکت ذغالسنگ کرمان از منابع سرشاری بهره مند است ولی تنها منبع درآمدی این شرکت در حال فقط فروش ذغال است که آمار تولید ۱۱ ماهه شرکت ۳۶۰ هزار تن با میانگین فروش هر تن ۳۵۰ هزار تومان بوده است که میانگین حقوق هفت میلیارد و دویست میلیون را در ماه و هفتاد و هفت میلیارد تومان حقوق در سال – با هزینه ایاب و ذهاب و مواد ناریه ،برق و چوب ،بازخرید سنوات ….می باشد که این حجمه نیازمند کمک و پیگیری مسئولان در رفع مشکلات این شرکت است.
مهندس فلاح با اشاره به پتانسیل بالای شرکت زغالسنگ کرمان ابراز امیدواری نمود وگفت : با همکاری و همدلی بین کارگران و مدیران می توان شرکت را به نقطه خوب و بالایی رساند تا دچار این حجم از مشکل نباشد.
نماینده کارگران معدن هشونی به نمایندگی از کارگران به بیان مشکلات کارگری و مشکلات معدنی در معدن پرداخت که در ادامه مدیر عامل شرکت به مشکلات کارگران و درد دل های آن ها در این عرصه تولیدی گوش فراداد و تا حد امکان جهت رفع آنها اقدام کرده وقول مساعد داد.
مهندس فلاح در حاشیه بازدید خود ،جلسه تخصصی با مدیران معدن برگزار نموده و خواستار توجه ویژه به امر تولید شدند.
در ادامه این بازدید مدیر عامل شرکت ذغالسنگ کرمان به معدن اصلی پابدانا رفت و ضمن برگزاری جلسه ای با مدیران معدن و توجه ویژه به امر تولید کارگران معدن را از اهم موضوعات خواند و در ادامه در جمع کارگران به گزارش عملکرد آن معدن توسط مدیر مربوط توجه نمودند.
وی در جمع کارگری معدن پابدانا حاضر شدند و به ایراد سخن پرداخت مهندس فلاح در این سخنرانی تلاش و کار جهت امرار معاش و تامین مایحتاج خانواده را عبادت و جهاد در راه خدا دانسته و پیگیری حقوق کارگران سختکوش معادن را وظیفه مدیران ارشد شرکت معادن زغالسنگ دانست و گزارش جامعی در خصوص اوضاع مالی و هزینه های شرکت جهت اطلاع کارگران ارائه نمود در ادامه این جلسه مدیر عامل شرکت زغالسنگ کرمان کارگران را دعوت به تولید و همکاری لازم نموده و خواستار توجه خاص مسئولان معادن به قشر کارگری شدند، این جلسه نیز با بیان درد و دل های کارگران با مدیر عامل شرکت همراه بود.
مهندس فلاح در آخرین مرحله بازدید خود، عازم معدن همکار شد،وی معدن همکار را یکی از بهترین معادن زغالسنگ کرمان دانستند و خواستار توجه ویژه به امر تولید در این معدن شدند سپس در ادامه این جلسه مدیر عامل شرکت جلسه ای با نماینده کارگران آن معدن برگزار نموده و مشکلات و درخواست های کارگران را از زبان نماینده آنها گوش دادند ایشان در ادامه ضمن حضور در بین کارگران معدن همکار در نمازخانه آن معدن به ذکر مصائب حضرت زهرا(س) گوش فرا داد.
مدیر عامل جدید شرکت ذغال سنگ در ابتدای سخنرانی خود در این معدن استعانت از مقام شامخ حضرت زهرا(س) را خواستار شد و به بیان مشکلات و گرفتاری های شرکت پرداخت وی ضمن تشکر از قشر کارگری به این نکته اشاره نمود: که ممنون لطف و صبر کارگران عزیز هستیم در ادامه کارگران از مدیر عامل خود اعلام حمایت نموده و خواستار پرداخت حقوق معوقه خودشان شدند .
فلاح در انتهای این بازدید ها به کارگران و پرسنل خود قول مساعد جهت پرداخت دو ماه حقوق از معو قاتشان را تا۱۲/۲۷ سال جاری دادند.
انتهای پیام /
با سلام،
انتخابات تمام شد. ایکاش حداقل از این به بعد نمایندگان محترم مجلس که ظاهرا در چندین استان کشور کارگران و کارکنان حوزه های انتخابیه شون ماه هاست که در گیر این معضل میباشند،وظیفه اصلی خود که همانا نظارت بر عملکرد دولت و نهادهای اجرایی {از جمله همین وزارت صنعت و معدن} هستند، به خوبی انجام می دادند.
که در این صورت نظارت بر عملکرد و اجرای صحیح بودجه که از قضا هم اکنون صحبت از اهمیتی که دارد میکنند و وقت کافی برای تصویب بهتر آن میطلبند،میگذاشتند.
که حالا کار به این جا نرسیده باشد که چندین ماه حقوقی دریافت نکرده باشند و در این ایام انتخابات همه دلسوزان پیگیر وصول معوقات آنها باشند،
اگر نمایندگان مجلس ادوار گذشته وظیفه خود در خصوص تفریغ و نظارت بر عملکرد دولت در خصوص اجرای صحیح بودجه {که موقع رسیدگی برای بند بند آن سر و دست و پا می شکنند}جدی تر بوده و تا آخرین لحظه و حصول به نتیجه و پیگیر حقوقی و حتی قضایی میشدند، اکنون این نوع مشکلات و معضلات اصلا وجود نداشت،
باز هم کارگران رای اعتماد خود را به شما منتخبین محترم به جهت اینکه پیگیر حقوق شان بودید دادند،
اما یکبار برای همیشه هم شما و هم مجریان زحمتکش از اساس کار را درست انجام دهند تا نزدیک انتخابات ها نسبت به این پیگیری ها احساس مسئولیت نکنند .
خداوند متعال به همه خدمتگذران صدیق توفیق عنایت کند، انشاءالله.