آمار پس‌لرزه‌های اجلاس تهران حاکمان کانادایی وابسته به انگلیس را مضطرب کرده است - پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا راور
یکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵
www.karavansara.ir

  • تاریخ: شنبه, ۱۸ شهریور ۱۳۹۱ / ساعت ۰۵:۱۰:۲۷
  • شناسه خبر: 3887

پس‌لرزه‌های اجلاس تهران حاکمان کانادایی وابسته به انگلیس را مضطرب کرده است

 سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه ایران با رفتار غیر منطقی کانادا مقابله به مثل خواهد کرد، گفت که اقدام غیر منطقی کانادا ثابت کرد که اجلاس تهران در سطح بین‌المللی تاثیرگذار بوده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا به نقل از فارس سید حسین نقوی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست […]

 سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه ایران با رفتار غیر منطقی کانادا مقابله به مثل خواهد کرد، گفت که اقدام غیر منطقی کانادا ثابت کرد که اجلاس تهران در سطح بین‌المللی تاثیرگذار بوده است.

خبرگزاری فارس: پس‌لرزه‌های اجلاس تهران حاکمان کانادایی وابسته به انگلیس را مضطرب کرده است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا به نقل از فارس سید حسین نقوی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به اقدام اخیر وزارت خارجه رژیم کانادا و تعطیل کردن سفارت این کشور در تهران، اظهار داشت: برگزاری باشکوه، مقتدرانه و قدرتمندانه اجلاس غیر متعهدها در تهران این فرض را که رژیم‌های وابسته به دولت انگلیس پاسخ‌های عجولانه و غیر منطقی به ایران خواهند داد، را برای ملت ایران متصور کرده بود.

وی افزود: در نظام‌های سیاسی دنیا مرسوم است که رژیم‌های وابسته به کشور دیگر در تصمیم‌های کلان مستقل نباشد،‌ بنابراین انگلیسی‌ها که تلاش زیادی برای برگزاری کمرنگ اجلاس نم در تهران انجام داده بودند و در نتیجه شکست سختی از ملت ایران متحمل شده بودند، از پیروزی دیپلماتیکی ایران مضطرب هستند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه نمی‌توان کانادا را کشوری مستقل دانست و حاکمان این کشور به انگلیس و رژیم صهیونیستی وابسته هستند، افزود: ایران از تعطیلی سفارت کانادا در تهران نگران نیست و حتی از آن استقبال هم می‌کند چرا که رابطه با کانادا هیچ منفعتی برای ملت ایران نداشته است جز اینکه آنها را همراه با انگلیس همواره منافع ایران را تهدید کرده‌اند.

وی همچنین گفت: ایران نیز در مقابل اقدام غیرمنطقی کانادا سفارت خود را در این کشور تعطیل خواهد کرد؛ اینکه کانادا گفته دیپلمات‌های ایران ۵ روز فرصت دارند تا خاک این کشور را ترک کند فرار به جلوست چرا که ایران بدون تردید با کانادا مقابل به مثل خواهد کرد.

نقوی با تأکید بر اینکه پس‌لرزه‌های اجلاس بزرگ تهران، حاکمان وابسته کانادایی را به وحشت انداخته است، افزود: حاکمان کانادا برخلاف نظر این ملت این کشور همواره از جنایات رژیم صهیونیستی حمایت کرده‌اند و امروز نیز در حمایت از رژیم اشغالگر قدس با ایران برخورد دیپلماتیک می‌کنند در حالی که کانادا در قدرت مقابله با ایران را ندارد. یکی از دلایلی که ثابت می‌کند اجلاس تهران در سطوح بین‌المللی تاثیرگذار بوده و دشمنان ایران را به خشم آورده است.



علمی و فن آوری