کافی است با مراجعه به روایات و احادیث احترام آیات الهی و اسماء را دانست، پس نمازگزاران عزیز این ادعیه احترام دارند لازم است که حفظ شوند تا له شوند!
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا؛ چند روز مانده به عید خیلی ها این فرصت را مغتنم شمرده و از فضای آماده شده در قالب کار خیر کمال استفاده را می ببرند!
آنهم چاب دعای قنوت عید فطر همراه با تبلیغات؛ یک طرف کاغذ فضای معنوی و آن سوی کاغذ فضای دنیویی، چه تضاد زیبایی!
در هر صورت ما از عینک خوشبینی نگاه می کنیم که هدف کار فرهنگی و معنوی است!
اما داستان وقتی دردناک می شود که می بینیم همین برگه های کاغذ که در قنوت عید فطر در دست نمازگزاران محترم است بعد از قنوت نماز، زیر دست و پا به راحتی لگدمال می شود؛
انگار نه انگار که چند دقیقه پیش همین برگ های کاغذی که حاوی اسماء الهی است واسطه بین چشم و دل بودند، اکنون واسطه پا و زمین هستند.
و اما کافی است با مراجعه به روایات و احادیث احترام آیات الهی و اسماء را دانست، پس نمازگزاران عزیز این ادعیه احترام دارند لازم است که حفظ شوند تا له شوند!
هر چند از متولیان برگزاری مراسم نماز عید فطر می خواهیم همانطور که جهت جمع آوری فطریه و کفاره سریع اقدام می کنند؛ عده ای نیز جهت جمع آوری این برگه های متبرک اقدام نمایند.
به قلم: س/ط
انتهای پیام/
