مدیر جهاد کشاورزی شهرستان راور با اشاره به اینکه برداشت گل از سطح مزرعههای این شهرستان تا اوایل خردادماه ادامه دارد، پیش بینی کرد که حدود ۲۱ هزار کیلوگرم گل تازه برداشت شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا؛ محمد غیاثی گفت: سطح زیر کشت گل محمدی در مزارع این شهرستان حدود ۲۰ هکتار است که ۱۵ هکتار آن بارور و ۵ هکتار غیر بارور است که از هر هکتار به طور متوسط حدود ۱۴۰۰ کیلوگرم گل برداشت می شود و قابلیت بهره برداری دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان راور با اشاره به اینکه برداشت گل از سطح مزرعههای این شهرستان تا اوایل خردادماه ادامه دارد، پیش بینی کرد که حدود ۲۱ هزار کیلوگرم گل تازه برداشت شود.
وی محصول گل محمدی این منطقه را دارای مزیتهایی نسبت به دیگر مناطق اطراف از جمله زودرس بودن گلها دانست و گفت: شرایط خاص اکولوژیکی منطقه که دارای شبهای سرد و روزهای نسبتا معتدل و گرم است باعث میشود که محصول گل درصد اسانس مناسب و عطر و بوی ویژهای داشته باشد.
غیاثی از برنامه ریزی برای افزایش سطح زیر کشت و جایگزینی این محصول با سایر محصولات پرمصرف آب خبر داد و گفت: باتوجه به بازدهی خوب این محصول و کمبود شدید آب و سرعت بالای تبخیر و مناسب بودن خاک منطقه برای بهره برداری بیشتر از گل محمدی با کمک و همت مضاعف همکاران و مسئولان ظرف سالهای آتی سطح زیر کشت این محصول به ۲۵ هکتار افزایش خواهد یافت.
انتهای پیام/