با شروع فصل پرورش ماهی قزل آلا تعداد ۴۳۰۰ عدد بچه ماهی در یکی از استخرهای ذخیره آب کشاورزی شهرستان راور رها سازی شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا؛ با شروع فصل پرورش ماهی قزل آلا تعداد ۴۳۰۰ عدد بچه ماهی در یکی از استخرهای ذخیره آب کشاورزی شهرستان راور رها سازی شد.
قنبری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان راور گفت: با توجه به توجیه کشاورزان در زمینه سود اقتصادی پرورش ماهی و جبران هزینه های جنبی و غنی شدن آب خروجی استخر و تا حدودی کاهش میزان مصرف کود و مشکلات زیست محیطی، انتظار می رود در ادامه، علی الرغم منابع آبی محدود در این منطقه این تعداد به ۵۰ هزار قطعه افزایش یابد که در پایان فصل برداشت و ایام نوروز، ۱۵ تن گوشت ماهی تولید و روانه بازار می شود.
وی در خصوص فوائد استفاده از گوشت ماهی قزل آلا عنوان کرد: براساس تحقیقات انجام شده، ماهی قزل آلا بیشترین میزان امگاـ۳ را داراست. این ماهی، اسید چرب، خستگی، درد عضلانی، خشکی پوست، سردرد، بی خوابی، شکنندگی مو و ناخن ها و عدم تمرکز را کاهش می دهد و برای التیام بیماری های قلبی ـ عروقی، رماتیسم مفصلی، آسم موثر است و در زنان باردار از طریق گردش خون به جنین رسیده و موجب رشد مغزی و افزایش ضریب هوشی نوزاد می شود.
انتهای پیام/