حسنی محلیˈ کارشناس امور راهبردی ترکیه با عنوان اینکه ایران بزرگترین غایب کنفرانس ˈژنو ۲ˈ بود، گفت: با حضور وزیر خارجه سوریه در این کنفرانس، معارضان سوری به مشروعیت نظام این کشور اعتراف کردند. به گزارش “کاروانسرا” حسنی محلی مفسر سیاسی روزنامه ˈیورتˈ ترکیه روز شنبه افزود: حضور وزیر خارجه سوریه در کنفرانس ژنو ۲ به […]
حسنی محلیˈ کارشناس امور راهبردی ترکیه با عنوان اینکه ایران بزرگترین غایب کنفرانس ˈژنو ۲ˈ بود، گفت: با حضور وزیر خارجه سوریه در این کنفرانس، معارضان سوری به مشروعیت نظام این کشور اعتراف کردند.
به گزارش “کاروانسرا” حسنی محلی مفسر سیاسی روزنامه ˈیورتˈ ترکیه روز شنبه افزود: حضور وزیر خارجه سوریه در کنفرانس ژنو ۲ به معنای پذیرش مشروعیت حکومت سوریه از سوی کشورهای حامی معارضان است.
وی با عنوان اینکه در جلسه افتتاح کنفرانس ژنو ۲ برخی از وزرای خارجه کشورهای حامی معارضان سوری علیه ˈبشار اسدˈ رییس جمهوری این کشورسخنرانی کردند، گفت: در این کنفرانس ۳۱ کشور شرکت دارند، ۱۵ کشور از این ۳۱ کشور در حال حاضر به تروریست های داخلی و خارجی در سوریه کمک می کنند، اگر این کشورها در صدد ادامه دادن به رفتارهای قبلی خود هستند، پس چرا در ژنو ۲ حضور یافته اند .
وی افزود: نمایندگان کشورهایی که از معارضان حمایت می کنند و آنانی که ماه ها است می گویند، بشار اسد را به رسمیت نمی شناسند، در کنفرانس ژنو ۲ در مقابل وزیر خارجه بشار اسد نشسته و به حرف هایش گوش دادند.
حسنی محلی با اشاره به حضور نمایندگان سوریه در این کنفرانس اضافه کرد: حضور ˈولید المعلمˈ در ژنو ۲ برای اثبات مشروعیت حکومت اسد کافی است و آنهایی که می گویند بشار اسد مشروعیت ندارد، در تضاد رفتاری قرار گرفته اند.
وی با اشاره به حضور نداشتن ایران در ژنو ۲ گفت: جمهوری اسلامی ایران بزرگترین غایب این کنفرانس است، سازمان ملل ادعا کرده که در پی اعتراض مخالفان سوری از تصمیم خود صرفنظر کرده است.
کارشناس امور راهبردی در ترکیه افزود: حال سووال من از ˈبان کی مونˈ دبیر کل سازمان ملل این است که چرا آن دسته از کشورهایی که از تروریست ها و گروه های مسلح سوریه حمایتهای همه جانبه نظامی و مالی می کنند ، در این کنفرانس حضور دارند.
وی اضافه کرد: ما شاهد حمایتهای ترکیه ، عربستان و قطر از تروریست ها در سوریه هستیم، پس چرا آنان در کنفرانس ژنو ۲ حضور دارند. بنابراین ادعاهای دبیر کل سازمان ملل بی مورد و بهانه ای بیش نیست.
کنفرانس ژنو ۲ از چهارشنبه گذشته در سوییس آغاز شده و تا امروز هیچگونه نتیجه ای از آن بدست نیامده است .
ایرنا